Nieuwsbericht coronavirus

 

Beste klant,

Morpheus geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. We houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 daarom nauwlettend in de gaten. We volgen hierbij de richtlijnen en adviezen van het RIVM op. Als gevolg moeten wij een aantal maatregelen treffen. We informeren u hier graag over:

Hygiënemaatregelen

Het is vanzelfsprekend dat wij in al onze Morpheus winkels zeer hygiënisch te werk gaan. Desalniettemin zullen wij hier de komende tijd meer aandacht aan besteden. We zullen in de winkels extra hygiënemaatregelen treffen. Alle medewerkers zijn hierover geïnformeerd. Wij geven tijdelijk de voorkeur aan contactloos betalen. Wilt u toch met contant geld betalen? Dan vragen wij u het geld op de balie neer te leggen en niet direct te overhandigen aan onze medewerkers.

Geen koopavond

Tot en met 28 april zullen wij geen koopavond hebben bij Morpheus. Dit geldt op donderdagavond voor onze winkels in Utrecht en Hilversum en op vrijdagavond voor ons vestiging in Mijdrecht. Verdere openingstijden blijven vooralsnog hetzelfde tenzij de landelijke maatregelen veranderen.

Leveringen

Tot nader order zullen alle leveringen van Morpheus doorgaan. We doen er alles aan om de bestellingen op tijd te leveren. Net als onze winkelmedewerkers, nemen onze bezorgers de extra hygiënemaatregelen in acht.

Afspraken in de winkels

Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken met onze slaapvoorlichters, in de winkels of bij u thuis. Wij houden ons tijdens deze afspraken aan de extra hygiënemaatregelen. We proberen afspraken in de winkels zoveel mogelijk verspreid in te plannen, zodat er niet te veel mensen op hetzelfde moment in onze winkels komen.

WhatsApp gesprek

Blijft u liever thuis? Vanaf nu is het mogelijk om direct één van onze slaapvoorlichters te spreken via een WhatsApp gesprek. Zij kunnen u van slaapadvies voorzien én eventueel via een videogesprek zelfs een digitale tour geven door de winkel.

START WHATSAPP GESPREK